Hoe werkt het dan?

Om met Johan Cruijff te spreken, je moet eerst weten wat je moet doen. Nog daarvoor moet je echter weten wat je wilt. En om dat te bepalen, dien je te weten wat de mogelijkheden zijn. Je moet dus een visie hebben van wat de toekomst zou kunnen brengen.

Dat hoeft u niet helemaal zelf te doen. Er zijn veel gerenommeerde denktanks waarvan gebruik te maken is. Tulip Strategy monitort de meest belangrijke denktanks en houdt daarmee de blik gericht op de toekomst. Ook voor uw branche!

Weten wat je doet

Tulip Strategy is een gezond Hollandse organisatie met beide voeten stevig op de grond en tevens conceptueel creatief gek genoeg om van uw business een ‘tulpenmanie’ te maken.

En omdat letterlijk alles om ons heen razendsnel verandert, zorgen wij ervoor dat we daar over nadenken. Continue! Want een beetje gek is wel leuk, maar het moet wel een basis hebben.

World Issues

Die basis komt uit de vele openbare denktanks en expertgroepen. Dat zijn specialisten op diverse vakgebieden die een toekomstbeeld hebben op hun gebied (en dat vaak samenvoegen met het beeld van andere vakgebieden). Gebieden zoals (medische) zorg, voeding, toegepaste technologie, sociologie, educatie, distributie, energie, macro economie en financiën. Op al die gebieden maar ook op samengevoegde gebieden, verzamelen wij visies en die bundelen we tot éénduidige scenario’s. Dat doen we op alle belangrijke ‘World Issues’, zoals wij die noemen.

FutureProof

Dat is ons uitgangspunt. De relevante scenario’s leggen we als een meetlat naast uw organisatie en ‘meten’ waar het al goed zit en waar aanpassing nodig is. Dat doen we uiteraard samen met u. U heeft de branchekennis en ervaring, wij hebben de scenario’s en het gevoel voor ‘tulpenmanie’. Samen hebben we de kracht om alles te herdefiniëren wat nodig is en om sterker te maken wat al goed is.

Op die manier maken we samen uw organisatie ‘Future Proof’.

Tulip Strategy – Wassenaar – The Netherlands  –  +31(0) 653 197040

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2021 Tulip Strategy - The FutureProof Company

Log in with your credentials

Forgot your details?