Wie is Robbert Boonk?

Het liefst omschrijf ik mijzelf als een prettig gestoorde creatieveling. Maar meestal val ik toch maar snel terug op mijn economische achtergrond, aangevuld met marketing. Daar heb ik dan ook behoorlijk wat ervaring in. Dat komt goed uit bij mijn voorkeur voor het ondernemerschap boven een dienstverband. Het grootste deel van mijn CV is dan ook ondernemerschap. Een onderwijsinstituut, een arbodienst en altijd al advisering.

Mijn drijfveren

Het leven is voor mij boeiend als ik wat mag betekenen voor de samenleving. Het is echt niet zo dat ik mijzelf oversla, maar de wereld een beetje mooier, beter en/of prettiger maken, geeft zoveel voldoening dat ik daar graag veel energie insteek. Het bedrijfsleven maar ook de overheid en het onderwijs zijn dan een heel dankbare werkvelden. Meedenken en meewerken aan innovatie, verbetering en aan een prettige werkomgeving, maakt me blij.

Tulip Strategy is opgericht door Robbert Boonk. Een gedreven ondernemer met het profiel van een pionier.

Mijn talenten

Talenten beschouw ik als cadeautjes die je zomaar hebt meegekregen. Maar zonder oefening en oprechte aandacht voor die talenten, heb je er weinig aan. Mijn belangrijkste cadeautjes zijn creativiteit, empathie, geduld en rust. Mijn creativiteit oefen ik elke dag door de vele wilde ideeën die zomaar bij me op komen en de teksten die ik graag schrijf. Empathie ervaar ik als het grootste cadeau dat ik bij mezelf aantrof. Het is heerlijk om het gevoel te hebben dat je mensen werkelijk recht kunt doen in hun gevoelens en denkbeelden. Ik hoef het daar natuurlijk niet altijd mee eens te zijn en dan komt mijn geduld en rust om de hoek kijken.”

Partners van Tulip Strategy

Tulip Strategy werkt graag samen met diverse organisaties. Waarom moeilijk doen als het samen kan?

Op het gebied van marketing werken we graag samen met SWOT Strategie-Innovaties.

Op het gebied van Talent management en vernieuwende vormen van werk en mobiliteit werken we samen met TDNP en Nuflex. Daar gebruiken we dan meestal de methode TMA Talentenanalyse voor.

Op het gebied van opleidingen werkt Tulip Strategy samen met diverse publieke onderwijsinstellingen zoals bijvoorbeeld Landstede MBO maar ook met private instellingen zoals PHH Academie.

Als er op een bepaald gebied kennis of samenwerking nodig is, wordt er een geschikte partner gezocht. Of dat nu op het gebied van ICT is, op psychologisch gebied of welk gebied dan ook, het netwerk van Tulip Strategy is zeer uitgebreid.

Tulip Strategy – Wassenaar – The Netherlands  –  +31(0) 653 197040

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2021 Tulip Strategy - The FutureProof Company

Log in with your credentials

Forgot your details?